Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A globális elit népességcsökkentő politikája
  2012-11-20 17:03:26, kedd
 
 
A globális elit népességcsökkentő politikája
2011/10/29 Idők Jelei

Az alábbi cikkben megfogalmazott témáról nem olvashatunk a Bibliában, azért döntöttünk mégis úgy, hogy olvasóink hasznára válhat, mivel az összeállításban olvasható idézetekből ízelítőt kaphatunk a világot a háttérből irányító hatalom és az őket mozgató erő mérhetetlen gonoszságáról. Azt is tudjuk, hogy az emberek a legkönnyebben azt a hazugságot hiszik el, amibe némi igazság vagy az igazság látszata is vegyül, így sok jóhiszemű ember is prédájává vált az alábbi feltevések némelyikének.

Az alábbiakban olvasható törekvésekről úgy gondoljuk és reméljük, hogy nem járnak sikerrel, mindenesetre fontos tudni róluk, hiszen valamennyiünket érintenek.

Kihangsúlyoznánk, hogy a környezetvédelmet, az újrahasznosítást és számos egyéb értelmes kezdeményezést fontosnak és jónak tartjuk, hiszen, mint jó gazdáknak fontos jó gondot viselnünk otthonunkról, a földről, de nem más emberek rovására, és semmiképpen sem mások életével fizetve érte.

"És megáldá Isten őket, és monda nékik Isten: Szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsétek be a földet és hajtsátok birodalmatok alá." - Mózes I. könyve 1, 28

"Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." - János 8, 44

Forrás: End of the American Dream


A népességcsökkentés legfőbb támogatói

Az Egyesült Nemzetek hivatalosan is október 31-ét nyilvánította a 7 milliárd napjának. Az ENSZ becslése szerint ezen a napon éri el földünk lakossága a 7 milliárdot. Ünneplés helyett azonban, az ENSZ Népesség Alapja (UNPF) a "fenntarthatóságra" és a "fenntartható fejlődésre" fekteti a hangsúlyt. Az ENSZ ezzel szeretné ismét kifejezésre juttatni, hogy túl sokan vagyunk a földön és hathatósabb eszközökre van szükség a népességnövekedés csökkentésére. Az ENSZ és más szervezetek egyre bátrabban beszélnek a globális elit népességszabályozási terveiről. Legtöbbször csupán a globális népesség "stabilitását" említik, de amint ebből a cikkből is kiderül, az elit számos tagja ennél többet akar és egyre nyíltabban beszélnek a számukra ideális 500 milliós vagy annál is alacsonyabb világnépességről. Sokak számára őrültségnek hangzik egy ilyen terv, de a globális elit tagjai között konszenzus látszik kirajzolódni e témát illetően, természetesen csakis bolygónk javát szolgálva.

Október 31-e közeledtével egyre több cikk jelenik meg szerte a világon ennek a 7-milliárdos mérföldkőnek a szörnyűséges következményeiről.

Talán az sem véletlen, hogy az ENSZ éppen október 31-ét, a "halál ünnepét" választotta az alkalom megünneplésére.

Mára a fenntartható fejlődés közkedvelt és sokszor hangoztatott kifejezéssé vált, amit a radikális környezetvédelmi mozgalom követői előszeretettel emlegetnek, de a legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy ennek legfontosabb eleme a népességszabályozás.

Mekkora az ideális lakosság eszerint az eszme szerint?

Természetesen a pontos számokat illetően nem létezik konszenzus, de sokan nyíltan hangoztatják, hogy 500 millió lenne a legideálisabb népesség a földön.

A hírhedt Georgia Guidestones köveire vésett "új tízparancsolat" első pontja a következőket mondja:

"Tartsd az emberiség létszámát 500.000.000 alatt, örök egyensúlyban a természettel."

Ted Turner, a CNN alapítója (akinek egyébént 5 gyermeke van) ennél is messzebbre menne:

"250-300 millió lakos a földön ideális lenne, olyan 95%-os csökkenés a jelenlegi szintről."

Dave Foreman, az Earth First (A föld mindenek előtt) társalapítója azt mondja, három legfőbb céljának egyike a föld lakosságát 100 millióra csökkenteni:

"Három legfőbb célom az emberi populáció 100 millióra történő csökkentése a földön, az ipari infrastruktúra elpusztítása és a vadvilág helyreállítása, annak teljes vadállományával az egész világon."

Ezeket a tanokat számos amerikai egyetemen is tanítják. Például Eric R. Pianka, a Texasi Egyetem biológia professzora a következőket írta:

"Nem akarok rosszat senkinek, de meg vagyok győződve arról, hogy a világnak és az emberiségnek jobb lenne, ha nem lennénk ennyien."

Bill Gates, a Microsoft és a Planed Parenthood alapítója is hasonló véleményen van:

"A világon ma 6,8 milliárd ember él. Ez hamarosan 9 milliárd lesz. Ha jó munkát végzünk az új vakcinákkal és az egészségügyben ezt 10-15%-kal is csökkenthetjük."

John P. Holdren, Obama elnök tanácsadója tudományos kérdésekben úgy gondolja, hogy az abortusz kötelezővé tétele is lehetséges "megoldást" nyújthat.

"Úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi alkotmány szerint is lehetséges lenne bevezetni a kötelező népességszabályozási törvényeket, beleértve a kötelező abortuszra vonatkozó törvényt is, ha a népességnövekedés ezt szükségessé teszi."

Mihail Gorbacsov is a népesség 90%-os csökkentését tartja célravezetőnek:

"Egyértelműbben kell fogalmaznunk a szexualitásról, a fogamzásgátlásról és az abortuszról, tehát azokról az értékekről, amik segítenek a népességszabályozásban, mert az ökológiai válság egyenlő a népességválsággal. A népesség 90%-os csökkentésével nem maradna elég ember a földön ahhoz, hogy kárt tegyen az ökológiai rendszerben."

A globális elit általában persze politikailag korrektebb módon fogalmaz a népességszabályozásról. Jobban szeretik a "fenntartható fejlődés", "szaporulat csökkentés" vagy "életminőség javítása" kifejezéseket, amikor a föld lakosságának csökkentéséről beszélnek.

A 7 milliárd napjának közeledtével egyre több cikk jelenik meg szerte a világon a népességszabályozással kapcsolatos intézkedések fontosságáról. Természetesen a nyugati világban ezek az intézkedések "önkéntes" alapon működnének, de ma már tudjuk, hogy a legtöbb új szabályt először így vezetik be. Amikor már elegendő ember követi "önkéntes" alapon az új népességszabályozási intézkedéseket azok kötelezővé válnak.

Roger Martin a következőket írta a Guardian-ben megjelent cikkében:

"...minden környezetvédelmi (és számos gazdasági és társadalmi) problémát könnyebben oldhatnánk meg, ha kevesebben lennénk, és szinte lehetetlen lenne megoldani őket, ha többen lennénk."

Úgy gondolja, hogy ha kevesebben lennénk, az a megmaradt emberek életminőségének javulását eredményezné:

"Egy véges méretű világban az ideális népességszám, ami minőségi életet biztosít mindenki számára, egyértelműen lényegesen kisebb, mint a jelenlegi, a túléléshez pedig jelentősen kisebb népesség szükséges a maximumnál. Minél többen vagyunk, annál kevesebb jut minden embernek, ha pedig kevesebben vagyunk, jobb minőségű életet élhetünk."

Valóban ez lenne a helyzet?

Nem gondolnánk.

A történelem során az emberi szenvedés mindig jelen volt. A népesség 90%-os csökkentése nem jelentené egy új aranykor beköszöntét.

Az elit meggyőződése, hogy mi tönkretesszük az "ő bolygójukat", ezért kevesebb embert akarnak. A modern technológiának köszönhetően elég nekik néhány százmillió munkás, hogy a rendszert működésben tartsa, így a népesség többi része csak "haszontalan kenyérpusztító" a szemükben.

Egyre több ember gondolja azt, hogy a nyugati világban is be kellene vezetni a Kínában érvényes egy-gyerekes családmodellt. A National Post a következőket írta:

"Az egész világra érvényes egy-gyerekes családpolitika, mint amilyen Kínában is érvényben van, megfordíthatná a jelenlegi szörnyűséges népességszaporulatot, ami egymillió születést jelent négynaponta."

A fenti cikk szerzője úgy gondolja, hogy az egy-gyerekes családpolitikával 2075-re 3,43 milliárdra lehetne csökkenteni a föld lakosságát.

Amikor valaki elhiszi, hogy a földön túl sok ember él, az emberi élet olcsóvá, mondhatni értéktelenné válik, az abortuszra pedig csak a nem kívánt szaporulattól való megszabadulás egyik eszközeként tekint.

Az "önkéntes" módszerekről előbb utóbb kiderül, hogy nem elegendők a népesség csökkentésére és ezzel az ideológia pártfogói most is tisztában vannak. Sokan közülük egy globális népességszabályozási hatóság felállítását szorgalmazzák, amely átsegítené a világot a "szükséges" átmeneti időszakon.

Ez a radikális zöld mozgalom igazi célkitűzése. [Az alábbi linken a brit zöldmozgalom egyik hivatalos promóciója látható, amivel a karbongáz-kibocsátás csökkentésére irányuló "önkéntes" mozgalmat próbálják népszerűsíteni. A reklám bemutatja milyen egy önkéntes kampány és mi történik azokkal, akik nem követik: link. Megjegyeznénk, a promóció humoros akart lenni...] A föld megmentése érdekében az emberek számának radikális csökkentését és a meglévő lakosság tevékenységeinek szoros felügyeletét akarják elérni.

Valóban egy ilyen világban akarunk élni a jövőben? Olyan világot akarunk, ahol bürokraták határozzák meg életünk legapróbb részleteit is a környezetvédelem zászlaja alatt?

Ők úgy gondolják, hogy mindenkinél okosabbak, és jobban tudják, mi szolgálja a föld és az emberiség javát, amiről előbb utóbb kiderül, hogy nem más, mint egy maroknyi ember abszolút uralma a világ felett.

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=A59a3aRW7N0
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: környezetvédelmi, újrahasznosítást, tevékenységeinek, kihangsúlyoznánk, környezetvédelem, világnépességről, valamennyiünket, vadállományával, életminőségének, összeállításban, helyreállítása, csökkentésével, technológiának, tízparancsolat, megünneplésére, előszeretettel, népszerűsíteni, infrastruktúra, kenyérpusztító, családpolitika, megfordíthatná, szexualitásról, egyértelműbben, egészségügyben, célravezetőnek, csökkentéséről, megfogalmazott, csökkenthetjük, intézkedéseket, kezdeményezést, fontosságáról, természetesen, törekvésekről, csökkentésére, tönkretesszük, legideálisabb, globális elit, alábbi cikkben, összeállításban olvasható, háttérből irányító, őket mozgató, hazugságot hiszik, igazság látszata, alábbi feltevések, alábbiakban olvasható, ördög atyától, emberölő volt, sajátjából szól, népességnövekedés csökkentésére, globális népesség, elit számos, számukra ideális, Idők Jelei, Mózes, American Dream, Egyesült Nemzetek, ENSZ Népesség Alapja, Georgia Guidestones, Dave Foreman, Earth First, Például Eric, Texasi Egyetem, Bill Gates, Planed Parenthood, John, Mihail Gorbacsov, Roger Martin, National Post,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Tanuld meg ezt a versemet  Albert Einsteinről  Szívem  Albert Einstein gondolata  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Gonosz démon-álarc  Nagyi telefonál  A sors  képre írva  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png lepke  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nagyi telefonál  Soha ne kedvezz...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  A televizió nem a kultúrát kép...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  A másik dolog,  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Alvó cicák  Kövesd a cowboyt!  Elköszönt  Facebookon kaptam  Akarat  Szép estét  Nagyon különös  Elköszönt  Popper Péter szavai  Szép napot kívánok  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Még csak most kezdődik a nap  Egy hatékony szolga  Julian Brass gondolata  Az engedelmesség miért nem vál...  Reménység és erő Krisztustól e...  A Megváltó szolgálatában  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  A Megváltó szolgálatában  s immár én is felragyogva, ért...  Örülök, hogy látlak!  képre írva  Png virág  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Alázat  Szép estét kedves látogatóimna...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Mindig jusson idő nevetni  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Paul David Tripp Április 20  Őrizkednünk kell...  Nevem  Reggel van  Facebookon kaptam  Fehér virág  Minden harmadik...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png nő  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Próbálj meg ...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Png csokor 
Bejegyzés Címkék
globális elit, alábbi cikkben, összeállításban olvasható, háttérből irányító, őket mozgató, hazugságot hiszik, igazság látszata, alábbi feltevések, alábbiakban olvasható, ördög atyától, emberölő volt, sajátjából szól, népességnövekedés csökkentésére, globális népesség, elit számos, számukra ideális, ilyen terv, világon ennek, 7-milliárdos mérföldkőnek, szörnyűséges következményeiről, alkalom megünneplésére, fenntartható fejlődés, radikális környezetvédelmi, legtöbb embernek, ideális lakosság, eszme szerint, pontos számokat, legideálisabb népesség, hírhedt Georgia, következőket mondja, emberiség létszámát, földön ideális, jelenlegi szintről, föld mindenek, föld lakosságát, emberi populáció, ipari infrastruktúra, vadvilág helyreállítása, egész világon, tanokat számos, következőket írta, emberiségnek jobb, abortusz kötelezővé, jelenlegi alkotmány, kötelező abortuszra, népesség 90%-os, ökológiai válság, földön ahhoz, ökológiai rendszerben, föld lakosságának, nyugati világban, véges méretű, ideális népességszám, túléléshez pedig, történelem során, emberi szenvedés, elit meggyőződése, modern technológiának, rendszert működésben, népesség többi, egész világra, jelenlegi szörnyűséges, fenti cikk, egy-gyerekes családpolitikával, emberi élet, abortuszra pedig, népesség csökkentésére, ideológia pártfogói, radikális zöld, alábbi linken, brit zöldmozgalom, reklám bemutatja, önkéntes kampány, promóció humoros, föld megmentése, emberek számának, meglévő lakosság, ilyen világban, környezetvédelem zászlaja, emberiség javát, maroknyi ember, világ felett, környezetvédelmi, újrahasznosítást, tevékenységeinek, kihangsúlyoznánk, környezetvédelem, világnépességről, valamennyiünket, vadállományával, életminőségének, összeállításban, helyreállítása, csökkentésével, technológiának, tízparancsolat, megünneplésére, előszeretettel, népszerűsíteni, infrastruktúra, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3065
  • e Hét: 17295
  • e Hónap: 28406
  • e Év: 181902
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.